Bálázó, bálázó alkatrészek, bálaháló, bálafólia, bálazsineg

Bálázó:
 
A lengyel Metal Fach és az olasz Wolagri cégek bálázóit árusítjuk, amelyek rendkívül jó árral rendelkeznek, ugyanakkor minőségük is kiváló! A nagy értékre való tekintettel természetesen lehetőség van a személyes szemrevételezésre és átvételre is, ezzel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
metal fach bálázówolagri bálázó
 
 
 
 
 
 
 
Bálázók ITT!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

bálázó alkatrészek
Bálázó alkatrészek:
 
A következő bálázó márkákhoz árusítunk alkatrészeket:
- Case
- Deutz Fahr
- John Deere
- Krone
- New Holland
- Welger
 
Bálázó alkatrészek ITT!!!
 

Bálaháló:

Görög gyártmány (Karatzis), kiváló minőség, UV stabil. 3 féle méretben: 2000 m, 3000 m, 3600 m. Bálahálóink szélessége egységesen: 123 cm.
 
bálaháló
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bálafólia:

A POWER Strech a legkiválóbb technológiával 100 % LLDPE C8 Oktene Cowlex-ből fúvott extrudálással készül (amely jobb mint az öntött gyártási forma, amivel nem érhető el ugyanilyen szintű homogén minőség).
 
A POWER Strech egy többrétegű fólia, amely a hatékonyság növelése érdekében a ragasztós felületű, víz és légmentesen zárja a bálákat, az anaerob fermentáció elérése tökéletes.
Nem átlátszó, nem fakul ki, egyaránt alkalmas kör és kocka bálákhoz is. A rugalmasságának köszönhetően tökéletesen megvédi a báláit, nyúlékonysága miatt a csomagolás közbeni légbuborékok, üres helyek elkerülhetők.
A nagyfokú lyukállóság garantálja, hogy a száraz bálák, szárak sem sértik meg a felületet. A legjobb védelem elérése érdekében ajánlatos a bálát 6 rétegben becsomagolni. 
100% újrahasznosított anyagból készül. A használt fólia tárolásánál mindig figyelembe kell venni az adott regionális jogszabályokat.
 
Műszaki adatok 
Nyersanyag: 100 % LLDPE Oktene C8 Dowlex
Fóliavastagság (my) 0,0025 
Szakítószilárdság hosszanti (MPa) > 37 
Szakítószilárdság keresztben (MPa) > 32
Nyúlás hosszanti % >560 
Nyúlás keresztben % >800
Tépőszilárdság (grs) > 150 
Szúrásállóság (gr >180 
UV- állóság 12 hónap -120 KLy/év napsugárzásnál
Oxigén áteresztő kép < 6 
 
Szélesség: 500 mm
Hossz: 1800 m
Fehér színben
 
Szélesség: 750 mm
Hosszúság: 1500 m
3 féle színben:
 
bálafóliabálafóliabálafólia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bálazsineg:bálazsineg

A PP (p
olipropilén) kötöző zsineg ismert mint a bálázási tevékenység alapeszköze, de ezenkívül a mezőgazdasági kötözés, növényfuttatás, csomagolás területén és a háztartásokban is nélkülözhetetlen. Jellemzők: originális PP alapanyagból készül, megfelel a legkorszerűbb bálázó gépek által megkövetelt magas szakítóerőnek. Fibrillált, ezáltal biztosítva van a rugalmas zsinegszerkezetet. Csomagolt mérete: Átmérő: 230 mm Magasság: 240 mm
 
1 tekercs = 5 kg.
350m/kg és 600m/kg kivitelben.
 
Bálazsinegek ITT!!!